Vragenlijsten: Een vragenlijst invullen over iemand anders

Sommige vragenlijsten in ons vragenlijstenportaal moeten door bijvoorbeeld een ouder of een leerkracht worden ingevuld over iemand anders. Wanneer je bent uitgenodigd om zo'n vragenlijst in te vullen kun je dat op deze manier doen.

scr_client_informant_vragenlijst_mail_20

Uitnodiging

Wanneer je door een professional bent uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen over iemand anders ontvang je hiervoor een uitnodiging in de mail. In de mail staat de naam van de professional die de vragenlijst heeft verstuurd en een knop om naar de uitnodiging te gaan. Wanneer je op de "Zie uitnodiging" knop klikt kom je in een scherm terecht waarin om een beveiligingscode wordt gevraagd.

Beveiligingscode

De beveiligingscode wordt automatisch verstuurd naar het e-mailadres waarop je ook de uitnodiging hebt ontvangen. Als je geen mail hebt ontvangen kun je via de knop "Code opnieuw versturen" een nieuwe code aanvragen. De code is 30 minuten geldig.

scr_client_informant_beveiligingscode_20

Vul de code in die in de mail staat. Als je alle vijf de cijfers hebt ingevuld gaat de pagina automatisch naar het volgende scherm. Hierin staat voor welke vragenlijst je bent uitgenodigd en door wie, hoeveel vragen de vragenlijst heeft en hoelang het ongeveer duurt om de vragenlijst in te vullen. Verder zie je hier ook over welke persoon je de vragen in moet vullen.

scr_client_informant_ganaarvragenlijst_20

Vragenlijst invullen

Klik op de knop "Ga naar vragenlijst" om te beginnen met het invullen. Een vragenlijst die uit meerdere pagina's bestaat, heeft onderaan de pagina de knop "Volgende". Deze kun je tussentijds pauzeren. Je kunt dan de tweede keer opnieuw naar de vragenlijst gaan zoals hierboven is beschreven. Een vragenlijst die maar uit één pagina bestaat kun je niet pauzeren. Zo'n vragenlijst heeft onderaan de pagina alleen de knop "Afronden".
Wanneer je alle vragen hebt ingevuld kun je op "Afronden" klikken. De vragenlijst wordt dan verstuurd naar de professional.Let er op dat je na het verzenden zelf geen inzage meer hebt in de antwoorden. Alleen de professional die de vragenlijst heeft verstuurd heeft inzage in de antwoorden en de uitslag van de vragenlijst.

scr_client_informant_vragenlijstingevuld_20

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.