Questionnaires: filling in a questionnaire about someone else

Some questionnaires in our portal have to be filled in about someone else, by a parent or a teacher for example. When you have been invited to fill out such a questionnaire this is how to do it.

scr_client_informant_invitationemail_20

Invitation

Wanneer je door een professional bent uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen over iemand anders ontvang je hiervoor een uitnodiging in de mail. In de mail staat de naam van de professional die de vragenlijst heeft verstuurd en een knop om naar de uitnodiging te gaan. Wanneer je op de "Zie uitnodiging" knop klikt kom je in een scherm terecht waarin om een beveiligingscode wordt gevraagd.

Security Code

De beveiligingscode wordt automatisch verstuurd naar het e-mailadres waarop je ook de uitnodiging hebt ontvangen. Als je geen mail hebt ontvangen kun je via de knop "Code opnieuw versturen" een nieuwe code aanvragen. De code is 30 minuten geldig.

scr_client_informant_securitycode_20

Vul de code in die in de mail staat. Als je alle vijf de cijfers hebt ingevuld gaat de pagina automatisch naar het volgende scherm. Hierin staat voor welke vragenlijst je bent uitgenodigd en door wie, hoeveel vragen de vragenlijst heeft en hoelang het ongeveer duurt om de vragenlijst in te vullen. Verder zie je hier ook over welke persoon je de vragen in moet vullen.

scr_client_informant_gotoquestionnaire_20

Filling out the questionnaire

Klik op de knop "Ga naar vragenlijst" om te beginnen met het invullen. Een vragenlijst die uit meerdere pagina's bestaat, heeft onderaan de pagina de knop "Volgende". Deze kun je tussentijds pauzeren. Je kunt dan de tweede keer opnieuw naar de vragenlijst gaan zoals hierboven is beschreven. Een vragenlijst die maar uit één pagina bestaat kun je niet pauzeren. Zo'n vragenlijst heeft onderaan de pagina alleen de knop "Afronden".
Wanneer je alle vragen hebt ingevuld kun je op "Afronden" klikken. De vragenlijst wordt dan verstuurd naar de professional.Let er op dat je na het verzenden zelf geen inzage meer hebt in de antwoorden. Alleen de professional die de vragenlijst heeft verstuurd heeft inzage in de antwoorden en de uitslag van de vragenlijst.

scr_client_informant_questionnaire_filledin_20

Can't find the answer to your question?

Click on the blue Support button to contact us or send us an email via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl
You can also reach us by phone, from Monday to Friday between 9.00 and 17.00h via 020-7712848 for Therapieland or via 020-8545108 for Gezondeboel.