Vragenlijsten: Een vragenlijst invullen

Wanneer je een uitnodiging hebt gekregen van een professional om een vragenlijst in te vullen moet je inloggen op het platform om die in te vullen.

Als je nog geen account hebt moet je eerst de registratie voltooien en als je wel al een account hebt kun je inloggen met jouw e-mailadres en wachtwoord. Nadat je bent ingelogd kun je de vragenlijst vinden in jouw werkmap.

Uitnodiging

Je krijgt een uitnodiging via de mail, maar om een vragenlijst in te vullen moet je wel een actief account hebben op Therapieland of Gezondeboel. Wanneer je in de mail op 'Zie uitnodiging' klikt en je nog geen actief account hebt wordt je eerst gevraagd om jouw registratie te voltooien. Je doet dat door een wachtwoord te maken voor het platform.

Een schermafbeelding van de uitnodiging. De tekst zegt: Hoi! Je hebt een uitnodiging voor een vragenlijst op Therapieland! Er is een blauwe knop met de tekst Zie uitnodiging.

Ga naar vragenlijst

Wanneer je je registratie hebt voltooid en bent ingelogd op het platform zie je de vragenlijst waarvoor je bent uitgenodigd in jouw werkmap staan. Klik op 'ga naar vragenlijst' om informatie over de vragenlijst te bekijken.

Een schermafbeelding van een vragenlijst in een werkmap. Er staat: Je werkt aan. Er is een clipboard icoon met daarnaast de naam van de vragenlijst. Verder is er een blauwe knop met de tekst Ga naar vragenlijst.

Vragenlijst invullen

Je komt dan op een pagina terecht waar je kunt zien hoeveel vragen de vragenlijst heeft en hoe lang je ongeveer bezig bent met het invullen ervan. Het is mogelijk om eerst een deel van de vragen in te vullen en dan later verder te gaan. Door nog een keer op 'ga naar vragenlijst' te klikken open je de vragenlijst en kun je beginnen met het invullen.

Een schermafbeelding van de beginpagina van de vragenlijst. Je ziet om welke vragenlijst het gaat, hoeveel vragen er zijn en hoe lang het ongeveer duurt om die in te vullen. Verder is er een rode knop met de tekst Ga naar vragenlijst.

Uitslag

Wanneer je de vragenlijst helemaal hebt ingevuld kun je hem afronden. Je kunt zelf niet de uitslag van een vragenlijst bekijken, deze is alleen zichtbaar voor jouw professional. Je ziet in jouw werkmap alleen de datum waarop je de vragenlijst hebt afgerond.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.