Vragenlijsten: De resultaten downloaden

Wanneer je toegang hebt tot het vragenlijstenportaal kun je op de pagina Vragenlijsten bekijken welke vragenlijsten beschikbaar zijn voor jouw organisatie.

Je kunt een vragenlijst versturen aan een cliënt, de uitslag bekijken en de resultaten downloaden.

De resultaten downloaden

Je kunt direct vanaf de pagina met de uitslag de resultaten ook downloaden. Een tweede optie is om de hele werkmap te exporteren. Dit creëert een zip-bestand waarin ook de ingevulde vragenlijsten staan. Je kunt dan vanuit de map van het zip-bestand de vragenlijsten die je nodig hebt opslaan. Meer informatie over het downloaden van het dossier vind je in dit artikel: Dossier downloaden - voor Professionals

Een schermafbeelding van de werkmap van een cliënt. Je ziet de naam van de cliënt en de geboortedatum. Daaronder staan een tekstballon icoontje met de tekst Stuur bericht, een floppy disk icoontje met de tekst Archiveren en een download icoontje met de tekst Downloaden.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.