Sociale Omgeving: Laat anderen je helpen

Wanneer je aan een programma werkt, kan het fijn zijn om met anderen te delen waar je mee bezig bent, zodat ze jou hierbij kunnen ondersteunen. Daarom hebben veel van onze programma's een sociale omgeving, waarvoor je jouw naasten kunt uitnodigen.

Uitnodigen

De sociale omgeving is een kortere versie van het programma, waarin jouw naasten uitleg krijgen over het programma dat jij volgt. Ze krijgen informatie over de problematiek en de zaken waar jij in jouw leven tegenaan kunt lopen. Ook krijgen ze tips voor hoe ze jou het best kunnen ondersteunen. 

Als het programma dat jij volgt een sociale omgeving heeft, zie je onderaan de pagina met de inhoudsopgave van het programma de mogelijkheid staan om hier iemand voor uit te nodigen. Onder het kopje 'Laat anderen je helpen' zie je een knop staan met 'Kopieer link'. Als je hier op klikt, wordt de link naar de sociale omgeving gekopieerd en kun je deze in een e-mail of een ander soort bericht plakken om hem naar iemand te sturen. Je kunt er dan je eigen uitleg en uitnodiging bij schrijven.

scr_socialeomgeving_20

Voorbeeld bekijken

Door op de knop met 'Voorbeeld' te klikken kun je zelf bekijken wat er allemaal te vinden is in de sociale omgeving. Wat goed is om te weten, is dat de personen die je voor de sociale omgeving uitnodigt geen inzage hebben in de opdrachten die jij in jouw programma maakt. Zij krijgen alleen de informatie te zien die je ziet in het voorbeeld.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support-knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00u en 17.00u, via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.