Notificaties

In de account instellingen kun je aangeven of je per e-mail meldingen wilt ontvangen of niet.

Je vindt de account instellingen in het navigatie menu.

scr_nav_hamburgermenu_icon

Vervolgens open je de pagina Instellingen door op het tandwiel icoontje te klikken.

Een zwart tandwiel icoon op een witte achtergrond met daarnaast de tekst Instellingen..

Notificaties

Als je Notificaties selecteert kun je alle e-mailmeldingen, zoals meldingen over activiteiten en meldingen over nieuwe berichten in- of uitschakelen.

Een formulier op de pagina Instellingen waarmee je aan kunt geven of je e-mails wilt ontvangen van Therapieland door een schuifje op aan of uit te zetten.

Wanneer je het schuifje op uit zet ontvang je alleen nog meldingen op het platform zelf. Deze meldingen verschijnen als je bovenaan de pagina op het bel icoontje klikt.

scr_24924_newnavigation_notifications

Het antwoord niet gevonden?

Stuur ons jouw vraag via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00u en 17.00u, via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.