Notificaties

In de account instellingen kun je aangeven of je per e-mail meldingen wilt ontvangen of niet.

Je vind de account instellingen door bovenaan de pagina op het pijltje te klikken.

Een zwart pijl icoontje dat naar beneden wijst.

Wanneer je bent ingelogd als cliënt klik je in plaats van op het pijltje op het profiel icoon.
Een blauwe cirkel met een persoon icoontje in het midden.

Vervolgens open je de pagina Instellingen door op het tandwiel icoontje te klikken.

Een zwart tandwiel icoontje met daarnaast de tekst instellingen.

Notificaties

Als je Notificaties selecteert kun je alle e-mailmeldingen, zoals meldingen over activiteiten en meldingen over nieuwe berichten in- of uitschakelen.

Een formulier op de pagina Instellingen waarmee je aan kunt geven of je e-mails wilt ontvangen van Therapieland door een schuifje op aan of uit te zetten.

Wanneer je het schuifje op uit zet ontvang je alleen nog meldingen op het platform zelf. Deze meldingen verschijnen als je bovenaan de pagina op het bel icoontje klikt.

Een voorbeeld van hoe een notificatie in het platform eruit ziet. De tekst zegt Geen nieuwe notifcaties en daaronder staat een oud bericht: Test Test heeft uw verzoek voor toegang tot monitors geaccepteerd.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.