Ik wil een wijziging doorgeven

Als klant van Therapieland of Gezondeboel kun je wijzigingen doorgeven met behulp van één van onze wijzigingsformulieren.

Zo kan je ons laten weten wanneer een nieuwe professional start of dat er sprake is van een wijziging in de praktijk of organisatie.

Wij vragen je om alleen gebruik te maken van deze formulieren als je bevoegd bent vanuit jouw organisatie om wijzigingen door te geven. We houden je als aanvrager ook op de hoogte van jouw aanvraag.

Klik op één van onderstaande afbeeldingen om een wijziging door te geven of ga naar https://therapieland.nl/wijzigingen

https://gezondeboel.nl/wijzigingen

Therapieland - Wijzigingen Organisatie

Geef hier wijzigingen door met betrekking tot je organisatie of praktijk (adres, e-mail, kvk-nummer, contactpersoon).

Gezondeboel - Wijzigingen Organisatie

scr_wijziging_gezondeboel_1

Therapieland - Wijzigingen Professionals

Geef hier wijzigingen door om professional accounts te activeren of deactiveren. Wij voeren de wijzigingen vervolgens door.

Gezondeboel - Wijzigingen Professionals

scr_wijziging_gezondeboel_2

Therapieland - Aanvraag nieuwe diensten

Geef via dit formulier aanvragen voor aanvullende diensten of programma’s door. Wij voegen deze vervolgens voor jou toe.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.