1. Helpdesk&Support
  2. Wegwijs voor Cliënten

Navigatie - Wegwijs voor Clienten

Hoe werkt het navigatie menu op verschillende soorten schermen en wat kun je allemaal vinden in dit menu.

In het navigatie menu vind je de links naar jouw werkmappen, waarin jouw programma's en vragenlijsten staan en naar jouw monitors. In het menu aan de linkerkant vind je ook jouw account instellingen en kun je klikken op help om onze supportartikelen te bekijken. Verder vind je hier de knop waarmee je kunt uitloggen uit jouw account.

Rechtsbovenaan de pagina vind je de icoontjes die linken naar de chat en de notificaties.

Op een groter scherm

scr_24924_client_newnavigation_vollediguitgeklapt_onlynavOp een groter scherm is het navigatie menu altijd standaard helemaal uitgeklapt. Je kunt het inklappen door op de drie streepjes te klikken, zodat je alleen nog de icoontjes ziet.

Je kunt zowel vanaf de ingeklapte versie van het menu, als vanaf de volledig uitgeklapte versie naar andere pagina's navigeren.

Op kleinere schermen of tablets

Op kleinere schermen of tablets is het navigatie menu standaard ingeklapt en zie je alleen de icoontjes. Wanneer je met de muis boven een icoontje gaat staan verschijnt een label met de tekst die bij het icoontje hoort.

Je kunt het menu uitklappen door op de drie streepjes te klikken. Het volledige paneel zal dan deels over de inhoud van de pagina heen verschijnen. Door nogmaals op de drie streepjes te klikken klap je het menu weer in. Het menu klapt ook automatisch in als je ergens anders op de pagina klikt.

scr_24924_client_newnavigation_onlyicons

Op een mobiele telefoon

Op een mobiele telefoon is het navigatie menu volledig ingeklapt en zie je standaard alleen de drie streepjes. Wanneer je op de drie streepjes klikt klapt het menu uit en kun je naar een andere pagina navigeren. Door opnieuw op de drie streepjes te klikken klap je het menu weer in.

scr_24924_client_newnavigation_mobileviewscr_24924_client_newnavigation_mobileview_extended

Het antwoord niet gevonden?

Stuur ons jouw vraag via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00u en 17.00u, via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.