Ik wil mijn account deactiveren of verwijderen
Wanneer je een cliëntenaccount hebt en geen gebruik meer wilt maken van het platform kun je jouw account deactiveren of verwijderen. Je kunt jouw account alleen verwijderen als er geen professionals meer aan jouw werkmap(pen) gekoppeld zijn.
De optie om jouw account te deactiveren of te verwijderen vind je onder Instellingen.
Account deactiveren
Als je jouw account deactiveert blijven de gegevens bewaard en kun je later nog beslissen om het account weer te activeren als dat nodig is.
Account verwijderen
Als je jouw account verwijdert worden al jouw gegevens definitief verwijderd uit onze systemen. Dit is daarna niet meer terug te draaien.
De organisatie die jou heeft uitgenodigd heeft een wettelijke bewaarplicht voor de gegevens in jouw werkmap. Je kunt daarom alleen jouw account verwijderen als jouw werkmap is gearchiveerd door alle professionals die aan de werkmap waren gekoppeld. Is dat nog niet gebeurd? Dan kun je het beste contact opnemen met de organisatie die jou heeft uitgenodigd en vragen of zij jouw werkmap willen archiveren.
Hoe je kunt zien welke professionals (nog) aan jouw werkmap zijn gekoppeld kun je vinden in dit artikel: Werkmap - Aan de slag.
