Professionele Omgeving: Nodig een extra professional uit

Wanneer je aan een programma werkt heeft de professional die jou heeft uitgenodigd inzage in de opdrachten die je maakt. Soms kan het nuttig zijn als een andere professional ook mee kan kijken. Als deze persoon zelf geen account heeft voor ons platform kun jij die uitnodigen voor professionele omgeving. Deze optie is niet bedoeld om vrienden en familie uit te nodigen, daarvoor bestaat in sommige programma's de sociale omgeving.

Nodig iemand uit

Je kunt iemand uitnodigen voor de professionele omgeving door naar het programma te gaan waarvoor je inzage wil geven en dan in de kolom aan de rechterkant op 'Nodig iemand uit' te klikken. Je komt dan op een pagina terecht waar je twee verschillende opties hebt om iemand uit te nodigen: voor de sociale omgeving en voor de professionele omgeving. Als hier alleen de optie voor de professionele omgeving staat dan heeft jouw programma geen sociale omgeving.

Uitnodiging versturen

Door op de knop met 'Uitnodigen' te klikken kom je in het volgende scherm. Hier kun je het e-mailadres en de naam van de persoon waar de uitnodiging naartoe moet invullen. Als je alles hebt ingevuld klik je op 'Versturen'. De persoon die je hebt uitgenodigd krijgt nu een mail met een link erin om de uitnodiging te bekijken en om een account aan te maken.

Netwerk

Wanneer de persoon die je hebt uitgenodigd de uitnodiging voor de professionele omgeving heeft geaccepteerd wordt die toegevoegd aan jouw netwerk. Jullie kunnen dan via het platform ook berichten aan elkaar sturen. Hoe je iemand een bericht stuurt via het platform kun je lezen in dit artikel: Ik wil contact met mijn professional

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Ma, 8 Aug, 2022 at 12:49 PM