Inloopspreekuur voor Professionals

Elke tweede donderdag van de maand organiseren we een inloopspreekuur. Tussen 8.00 en 9.00u kun je bij ons aankloppen voor al jouw vragen over het platform.

We zijn van maandag tot vrijdag telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, maar we kunnen ons voorstellen dat het soms beter uitkomt om hierbuiten contact met ons te hebben. Als extra service kun je op deze donderdagen nu dus ook vroeger bij ons terecht met je vragen.
Heb jij bijvoorbeeld een korte vraag / hulp nodig bij:

• Gebruik van het platform
  • Beeldbellen
  • Vragenlijsten gebruiken
  • Inloggen

Kom dan naar het inloopspreekuur!

Aanmelden

Je kunt je vantevoren voor het inloopspreekuur aanmelden door ons een mail te sturen op onderstaande e-mailadressen, maar je kunt ook zonder aanmelding aanschuiven in ons beeldbelgesprek via deze link: Naar het inloopspreekuur.

Direct hulp nodig?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Di, 5 Jul, 2022 at 12:41 PM