Dossier downloaden - voor Professionals

Je kunt alle opdrachten die een cliënt heeft gemaakt en de ingevulde vragenlijsten exporteren naar een pdf-bestand en downloaden. Er zijn verschillende manieren om dit te doen: vanuit het cliëntenoverzicht en vanuit het archief.

Dossier downloaden vanuit het cliëntenoverzicht

Om het dossier van een actieve cliënt te downloaden ga je naar het cliëntenoverzicht via het blauwe icoontje met het poppetje er in. Hier kun je de naam van de cliënt opzoeken in de lijst. Je ziet hier wanneer de cliënt voor het laatst heeft ingelogd en welke programma's die volgt. Als je op 'Bekijk cliënt' klikt kom je op een pagina met een overzicht van de activiteiten van de cliënt in de laatste 30 dagen en als je naar beneden scrolt zie je een lijst met de programma's die deze cliënt bij jou volgt.

Hier kun je op het programma klikken waar je het dossier van wil exporteren. Je ziet dan een overzicht van alle activiteiten van de cliënt in dit specifieke programma en daarboven zie je 'Dossier exporteren' en een knop 'Download pdf' staan. Als je hier op klikt wordt automatisch een pdf-bestand gedownload. Dit bestand kun je dan terugvinden op je computer in de map waarin jouw downloads terechtkomen. Het bestand krijgt standaard de naam 'dossier-naam-cliënt.pdf'.

Dossier downloaden vanuit het archief

Wanneer je een programma van een cliënt afsluit komt die in jouw archief terecht. Je kunt vanuit het archief nog steeds het dossier van deze cliënt downloaden. Dit doe je door naar het cliëntenoverzicht te gaan via het blauwe icoontje met het poppetje er in.

Bovenaan de pagina zie je hoeveel cliënten je in behandeling hebt en daaronder staat het woord 'Archief'. Als je hier op klikt zie je een overzicht van alle programma's van alle cliënten die je hebt afgesloten. Je ziet de naam van de cliënt en de naam van het programma en aan de rechterkant staan twee icoontjes: een download symbool en een prullenbakje.

Als je op het download symbool klikt opent de browser een pdf. Deze kun je vervolgens opslaan door rechtsboven in de zwarte balk nogmaals op het download symbool te klikken.Je kunt het pdf-bestand dan zelf een naam geven en kiezen in welke map je het op wil slaan.

Was dit niet wat je zocht?

Op onze supportpagina vind je nog veel meer tips en oplossingen: https://support.therapieland.nl

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Wo, 29 Jun, 2022 at 4:35 PM