Dossier downloaden - voor Cliënten

Alle opdrachten die je maakt, de vragenlijsten die je invult en je dagboek entries komen in jouw dossier te staan. Je vind hier gegevens uit verschillende programma's overzichtelijk bij elkaar. In het dossier kun je deze gegevens bekijken en kun je ze ook downloaden als dat nodig is.

Je vind jouw dossier door op de dashboard-pagina op het blokje 'Dossier' te klikken. Om je gegevens in te zien kun je dan vervolgens op de verschillende onderdelen klikken en als je jouw dossier wil downloaden klik je op 'Download dossier'.

Dagboek

Je persoonlijke dagboek. Hier vind je alles terug wat je eerder hebt geschreven. Ook kun je hier iets in je dagboek toevoegen of aanpassen. Wat je in je dagboek schrijft is alleen zichtbaar voor jou, jouw professional heeft hier geen inzage in. Als je wil dat jouw professional jouw entries ook kan lezen kun je deze beter als bericht versturen of in een document zetten en dat meesturen met een bericht.

Agenda

In je agenda staan alle afspraken die jij hebt toegevoegd. Dit kunnen algemene afspraken zijn of afspraken die in een Programma zijn toegevoegd.

Opdrachten

Hier vind je alle opdrachten die je tot nu toe hebt gemaakt. Bovenaan zie je in zwarte tekst de naam van het programma en daarachter de naam van de stap waarin deze opdracht voorkomt. Hieronder staat nogmaals de naam van de stap en ook de naam van de oefening of opdracht. Hier kun je op klikken om te zien wat de opdracht ook alweer was. Je komt dan op de pagina terecht van de stap in het programma waar de opdracht staat.
Als je op 'Bekijk opdracht' klikt verschijnen de opdracht en ook jouw antwoorden in beeld op de dossier-pagina zelf.

Vragenlijsten

Hier vind je al je ingevulde vragenlijsten in één overzicht. Deze pagina heeft twee onderdelen: als eerste zie je alle vragenlijsten die je binnen een programma hebt ingevuld, bijvoorbeeld evaluaties van programma's, en daaronder zie je een kopje 'Ingevulde lijsten' dit zijn bijvoorbeeld vragenlijsten waarbij je aan hebt gegeven welke symptomen jij ervaart.

Download dossier

Door op 'Download dossier' te klikken krijg je de mogelijkheid om de verschillende onderdelen van jouw dossier te downloaden in pdf-formaat. Je kunt dit doen voor jouw agenda, dagboek en de opdrachten uit programma's. Als je op de blauwe knop 'Download' klikt onder het onderdeel dat je wil opslaan wordt automatisch een pdf-bestand gedownload. Dit bestand kun je dan terugvinden op je computer in de map waarin jouw downloads terechtkomen. Het bestand heet simpelweg 'Dossier' dus dit kun je het beste zelf nog een naam geven die de inhoud goed weergeeft.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Wo, 29 Jun, 2022 at 3:24 PM