Tips voor gebruik thuis

Wil je jouw cliënten thuis laten oefenen met VR? Lees dan eerst onderstaande tips!

Tip 1: Samen verkennen

Gebruik de app de eerste keer altijd samen met de cliënt, om de cliënt te helpen bij het opstarten van de app, maar ook om te zien hoe de cliënt reageert op de exposure-oefeningen. Op deze manier weten cliënten wat ze in het vervolg kunnen verwachten en kun jij inschatten of de cliënt de app zelfstandig thuis veilig kan inzetten of niet.

Tip 2: Laat de cliënt instructies volgen

Wanneer je als behandelaar verwacht dat de cliënt de app zelfstandig thuis veilig kan inzetten dien je de cliënt duidelijke instructies te geven van hoe hij of zij de app thuis goed kunnen inzetten.

Wil je meer weten over virtual reality?

Klik hier om alle artikelen over virtual reality te bekijken.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Wo, 29 Jun, 2022 at 11:07 AM