Sociale Omgeving: Laat anderen je helpen

Als je aan een programma werkt kan het fijn zijn om met anderen te delen waar je mee bezigt bent zodat ze jou hierbij kunnen ondersteunen. Daarom hebben sommige van onze programma's een sociale omgeving waar je mensen die dicht bij jou staan voor kunt uitnodigen.

Nodig iemand uit

De sociale omgeving is een kortere versie van het programma waarin jouw naasten uitleg krijgen over het programma dat jij volgt. Ze krijgen informatie over de problematiek en de zaken waar jij in jouw leven tegenaan kunt lopen en tips hoe ze jou daarbij het beste kunnen ondersteunen.

Als het programma dat jij volgt een sociale omgeving heeft dan kun je hiervoor iemand uitnodigen door naar het programma te gaan en dan in de kolom aan de rechterkant op 'Nodig iemand uit' te klikken. Je komt dan op een pagina terecht waar je twee verschillende opties hebt om iemand uit te nodigen: voor de sociale omgeving en voor de professionele omgeving. Als hier alleen de optie voor de professionele omgeving staat dan heeft jouw programma helaas geen sociale omgeving.

Uitnodiging versturen

Door op de knop met 'Uitnodigen' te klikken kom je in het volgende scherm. Hier kun je het e-mailadres en de naam van de persoon waar de uitnodiging naartoe moet invullen. Als je alles hebt ingevuld klik je op 'Versturen'. De persoon die je hebt uitgenodigd krijgt nu een mail met een link erin om de uitnodiging te bekijken en om een account aan te maken.

Netwerk

Wanneer de persoon die je hebt uitgenodigd de uitnodiging voor de sociale omgeving heeft geaccepteerd wordt die toegevoegd aan jouw netwerk. Jullie kunnen dan via het platform ook berichten aan elkaar sturen. Hoe je iemand een bericht stuurt via het platform kun je lezen in dit artikel: Ik wil contact met mijn professional

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Wo, 29 Jun, 2022 at 10:56 AM