Inloggen via Medicore

Wanneer je de SSO koppeling naar ons platform voor de eerste keer gebruikt zul je eerst een kort proces moeten doorlopen. We beschrijven het hier stap voor stap.

Eerste keer inloggen via Medicore

Wanneer je voor het eerst inlogt via de SSO vanuit Medicore op het platform beland je op onderstaande pagina. Je hebt de keuze tussen “Ga Verder” en “Samenvoegen”.
Wanneer je nog niet eerder een account hebt gehad hebt kies je voor “Ga Verder”. Je komt in dan in een leeg account terecht en je kan gelijk starten. Als je al in het platform hebt gewerkt kies dan voor “Samenvoegen”.

Nieuw account

Om zeker te weten dat jij toegang hebt tot het platform vragen wij om je te authentificeren en te autoriseren.
Dit klinkt ingewikkeld maar het is zo simpel als het invullen van je e-mailadres en de ontvangen verificatiecode in te vullen in het formulier dat je hier in het linkervenster ziet. Om een verificatiecode te ontvangen vul je je e-mailadres in en klik je op "Stuur code". Je ontvangt dan een code in de mail die je in het formulier in kunt vullen. Als je de code hebt ingevuld klik je op "Verifieer".

Accounts samenvoegen

Om je bestaande account samen te voegen met het account dat via Medicore is aangemaakt vul je in het rechter venster je e-mailadres en wachtwoord in zoals je normaal gesproken ook zou doen om in te loggen. Hierna klik je op "Log In". De accounts zijn nu samengevoegd.

Direct inloggen vanuit Medicore

Wanneer je nieuwe account is geverifieerd of je bestaande account is samengevoegd kun je voortaan direct vanuit Medicore inloggen op je account. Rechtstreeks inloggen via de website werkt dan niet meer. Je kunt vanaf nu alleen nog inloggen via deze koppeling.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Vr, 10 Jun, 2022 at 9:48 AM