Hygiëne

Wanneer een VR bril door meerdere personen wordt gebruikt, is het van belang dat de bril tussendoor goed wordt gereinigd, om mogelijke bacteriën en virussen niet over te dragen. Hiervoor is het belangrijk dat het hygiëne protocol wordt gevolgd;

• Neem de bril en controllers af met een reinigingsdoekje na elk gebruik.
  • Gebruik een lens reinigingsspray voor de lenzen na elk gebruik.
  • Gebruik geen sterke chemische producten om de brillen mee schoon te maken, aangezien dit en schade kan aanbrengen aan het product en nog belangrijker het effect kan hebben op de huid bij de volgende keer dat de bril wordt gedragen.

Wil je meer weten over virtual reality?

Klik hier om alle artikelen over virtual reality te bekijken.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Wo, 29 Jun, 2022 at 11:11 AM