Starten met de mobiele telefoon

Leuk dat je aan de slag gaat met de mobiele versie van Blikopener. Het gebruik van je telefoon in een plastic bril is een goedkoop alternatief voor de Pico G2. De lage prijs maakt het een goed instrument om cliënten mee naar huis te geven, zodat zij ook vanuit huis kunnen werken aan herstel.

Stap 1: Download de app

Zet je WiFi-verbinding aan en ga naar de App store (iOS) of naar de Google play store (Android). Zoek de ‘Blikopener app’ en download deze vervolgens. Wanneer deze gedownload is kun je de app openen op jouw telefoon.

Let op: Kun je de Blikopener app niet vinden in de store? Dan is jouw mobiele telefoon helaas niet geschikt voor het gebruik van de app.

Stap 2: Inloggen

Open de app en klik op ‘Aan de slag’. Voer vervolgens het e-mailadres en wachtwoord in dat je gebruikt voor het Therapieland platform. Klik op ‘inloggen’ en je bent ingelogd in jouw Blikopener account.

Stap 3: Aan de slag

Je ziet nu al jouw VR-programma’s staan. Klik op het programma dat jij wil openen. Kies vervolgens of jij het programma op een VR-bril of op je telefoon wil bekijken. Als je kiest voor de VR-bril, plaats dan jouw telefoon in een daarvoor bedoelde VR-bril.

Zet je geluid aan of maak gebruik van headphones (oortjes). Zet de VR-bril op of houd je telefoon horizontaal recht voor je en ga aan slag.

Toch niet wat je zoekt?

Voor meer Virtual Reality handleidingen en oplossingen klik hier.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Wo, 29 Jun, 2022 at 10:58 AM