Ik wil starten met een programma terwijl ik op de wachtlijst sta

Goed dat je alvast een de slag wilt gaan! Door de onderstaande stappen te volgen kun je een programma volgen zonder dat hier een professional aan gekoppeld is.

1. Account aanmaken

• Je vult jouw contactgegevens in en klikt op Volgende stap.
  • Je maakt een wachtwoord aan en klikt op Account aanmaken.

2. Inloggen

• Je ontvangt een e-mail, controleer ook of deze in je spam of ongewenste mail terecht is gekomen.
  • Klik in de mail op Bevestig aanmelding om jouw account te activeren.
  • Klik op Log in en log daarna in met de gegevens die je net hebt aangemaakt.

3. Start een programma

• Klik op Start je eerste programma en selecteer een passend programma.
  • Klik daarna op Voeg toe aan 'Mijn programma's'.

• Klik daarna op Voeg toe aan 'Mijn programma's.
  • Klik op Begin met het Programma om te starten!

Gewijzigd op:Vr, 6 Mei, 2022 at 2:58 PM