Inloggen via Medicore op Therapieland

Wanneer je de SSO naar Therapieland voor het eerste keer gebruikt kan zal je eerst een kort proces moeten doorlopen. Dit is alleen bij het eerste keer gebruik van de koppeling.

Wanneer je voor het eerst inlogt via de SSO vanuit Medicore op Therapieland beland je op de bovenstaande pagina. Je hebt de keuze tussen “Ga Verder” en “Samenvoegen”.
Wanneer je nog nooit in Therapieland hebt gewerkt kies je voor “Ga Verder”. Je komt in dan in leeg Therapieland account terecht en je kan gelijk starten met Therapieland! Als je al in Therapieland hebt gewerkt kies dan voor “Samenvoegen”.

Om zeker te weten dat jij toegang hebt tot Therapieland vragen wij om je authenticeren en te autoriseren.
Dit klinkt ingewikkeld maar het is zo simpel als het invullen van je e-mailadres en de ontvangen verificatiecode in te vullen (linker venster) of inloggen met je gebruikersnaam en je wachtwoord zoals je altijd al hebt gedaan (rechter venster).
Wanneer deze actie is voltooid kan je voortaan direct vanuit Medicore inloggen op je eigen Therapieland account.

Gewijzigd op:Vr, 25 Mrt, 2022 at 12:51 PM