Ik heb het e-mailadres van een uitnodiging verkeerd ingevoerd

Als je per ongeluk een fout e-mailadres hebt ingevuld bij het versturen van een uitnodiging voor een programma dan kun je dat helaas niet meer aanpassen.

Je kunt in zo'n geval het beste de uitnodiging verwijderen en daarna een nieuwe uitnodiging sturen. Dit doe je zo.

Openstaande uitnodiging verwijderen

Klik op het activiteiten-icoontje.

Klik onder Openstaande uitnodigingen op Verwijder bij de desbetreffende uitnodiging.

Klik op verwijderen.

Klik op sluiten.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Vr, 3 Jun, 2022 at 2:42 PM