Beeldbel handleiding professionals

Start een beeldbelgesprek

• Klik op het groene camera-icoontje.
  • Klik op Nieuw gesprek.

In het scherm 'beeldbelafspraken' kun je alle afspraken zien die gepland staan. Door op 'Naar gesprek' te klikken neem je deel aan het gesprek.

Beeldbel-afspraken

Uitnodigen

• Selecteer een datum en tijd.
  • Selecteer een cliënt die een e-health programma volgt of vul een e-mailadres in.
  • Kies of je een persoonlijk bericht wilt toevoegen of niet.
  • Klik op verstuur uitnodiging.
  • Als je direct wilt deelnemen klik je op 'Ga naar gesprek', ander kun je klikken op 'Terug naar overzicht'.

Er is ook de mogelijkheid om de beeldbel-link te kopiëren zodat je de link via je eigen kanalen naar de andere deelnemers kunt sturen.

Wachtkamer

• Nadat je op 'Ga naar gesprek' hebt geklikt kom je in de wachtkamer.
  • Controleer of je jezelf ziet of selecteer een andere camera.
  • Controleer of je een blauwe balk ziet bewegen of selecteer een andere microfoon.

In het gesprek

In de onderste balk vind je verschillende mogelijkheden zoals:

• Linksonder: jezelf vergroten of verbergen.

• In het midden onder: de icoontjes om je camera en microfoon tijdelijk uit te schakelen en om het gesprek te beëindigen.
  • Rechtsonder: chat starten.
  • Whiteboard.

• Scherm delen.

Op de hoogte blijven van de nieuwste mogelijkheden in het beeldbellen?

Klik hier om meer te lezen over de nieuwste functionaliteiten tijdens het beeldbellen.

Toch nog ergens een vraag over?

Dit zijn de mogelijkheden in het beeldbellen. Mocht je ergens niet uitkomen: Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Vr, 13 Mei, 2022 at 1:44 PM