Ik krijg een error of foutmelding

Heel frustrerend natuurlijk die foutmeldingen, maar gelukkig vind je hieronder de oplossing voor de vier meest voorkomende errors.

403

• Oorzaak: Je klikt op een link waar je op dat moment geen rechten voor hebt. Door bijvoorbeeld meerdere accounts op één toestel of een link naar een inmiddels afgesloten programma.
  • Oplossing: Ververs de pagina of klik in de melding op 'Klik hier om naar de homepage van Therapieland te gaan'.

404

• Oorzaak: Je klikt op een link naar een niet bestaande pagina of een pagina die je niet mag bekijken.
  • Oplossing: Stuur de link via de widget naar de helpdesk en laat weten welke actie je 404 veroorzaakt.

500

• Oorzaak: Technisch probleem bij Therapieland of een extern systeem.
  • Oplossing: Stuur de link via de widget naar de helpdesk en laat weten welke actie je 500 veroorzaakt.

'Er was een probleem met het ophalen van je data'

• Oorzaak: Deze foutmelding komt alleen voor als je via een ander systeem in ons platform bent gekomen. Het bericht wat aan ons is gestuurd om je in te loggen is naar alle waarschijnlijkheid niet compleet of komt niet overeen met de data die in ons systeem aanwezig is.
  • Oplossing: Bij deze foutmelding verschilt het erg per koppeling wat er aan de hand is, neem dus contact met ons op zoals hieronder beschreven

Heb je een foutmelding waar je niet uitkomt? Laat het ons weten.

Vul dan het contact formulier in door hieronder te klikken op 'Bericht aan de helpdesk' en voeg een screenshot toe van foutmelding door te klikken op 'Schermafbeelding maken'.

Kijk voor andere oplossingen op onze support.therapieland.nl

Gewijzigd op:Vr, 6 Mei, 2022 at 4:50 PM