Ik heb mijn naam ingevuld bij het aanmaken van mijn account

Je wil inloggen op het platform, maar het inlogformulier vraagt om een e-mailadres en bij de registratie heb je alleen je naam ingevuld. Dat klopt. Je e-mailadres is al bij ons geregistreerd toen de uitnodiging werd verzonden, dus hoef je bij de registratie alleen nog een naam en en wachtwoord in te stellen. Hierna kun je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

Inloggen

Log in met het e-mailadres waarop je de uitnodiging hebt ontvangen en jouw zelfgekozen wachtwoord.

Uitnodiging accepteren

Klik op ‘Ja, uitnodiging accepteren’ om de uitnodiging te accepteren. Zodra deze geaccepteerd is, is de koppeling met jouw behandelaar gemaakt.

Nickname

De naam die je hebt ingevuld tijdens het aanmaken van een account is jouw nickname in Therapieland. Deze kun je eventueel wijzigen in jouw Profiel via “wijzig profiel”.

Lukt het niet om in te loggen?

De volgende artikelen helpen je verder met inlogproblemen:

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

De link in mijn uitnodigingsmail is verlopen

De e-mail voor een nieuw wachtwoord komt niet aan

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848.

Gewijzigd op:Vr, 20 Mei, 2022 at 4:46 PM