Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Je wil na een tijdje weer eens inloggen op het platform om aan een programma te werken, maar wat was het wachtwoord ook alweer? Geen idee meer? Geen paniek! Lees hier welke stappen je kunt ondernemen om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Wachtwoord resetten

Om je wachtwoord te resetten ga je naar de inlogpagina van Therapieland of Gezondeboel en klik je op "Wachtwoord vergeten?". Er verschijnt een formulier waarin je het e-mailadres waarop je account is geregistreerd kunt invullen. Als je dat hebt gedaan klik je op "Vraag nieuw wachtwoord aan". Je ontvangt dan binnen enkele minuten een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten.

Geen link ontvangen?

In dit artikel vind je verschillende oplossingen hiervoor: De e-mail voor een nieuw wachtwoord komt niet aan.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848.

Gewijzigd op:Ma, 9 Mei, 2022 at 1:24 PM