Overslaan naar inhoud
Nederlands
  • Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

De werkmap van een cliënt archiveren

Wanneer je het traject met een cliënt hebt afgesloten kun je diens werkmap archiveren. Na het archiveren ontvang je geen informatie meer over de voortgang van deze cliënt en kunnen jullie geen berichten meer naar elkaar sturen. 

Archiveren

Zoek de cliënt op in het overzicht en klik bovenaan de pagina onder de naam op 'Archiveren'. Als je op 'Archiveren' klikt krijg je meteen de mogelijkheid om de werkmap te exporteren. Je archiveert een werkmap altijd alleen voor jezelf. Als er nog andere professionals aan de werkmap zijn gekoppeld dan heeft archiveren geen invloed op hun betrokkenheid.

 

Cliënten waarvan jij de werkmap hebt gearchiveerd komen in jouw cliëntenoverzicht onder het tabblad 'Archief'. Hier kun je eventueel ook nog de werkmap downloaden als pdf of de werkmap verwijderen.

scr_prof_archiefoverzicht_20

Uitzondering: werkmappen zonder e-mailadressen kunnen niet worden gearchiveerd. In dit artikel lees je er meer over. 

Wat verandert er voor de cliënt?

Wanneer er nog andere professionals aan de werkmap zijn gekoppeld, dan verandert er niets voor de cliënt. Pas als de laatste professional de werkmap heeft gearchiveerd wordt de cliënt eigenaar van de gegevens en zal Therapieland het beheer van deze gegevens overnemen van jouw organisatie. 

De cliënt kan, nadat het traject bij jouw organisatie is afgesloten blijven inloggen op het platform en verder werken aan de programma's of de informatie nog eens nalezen.

De eerste keer dat een cliënt inlogt nadat de laatste professional de werkmap heeft gearchiveerd krijgt die een melding dat het beheer van de gegevens op het platform nu wordt overgenomen door Therapieland. Wanneer de cliënt hier geen toestemming voor geeft zullen we het account van de cliënt verwijderen.

scr_client_werkmapgearchiveerd_20-1

Zolang de werkmap van de cliënt niet door alle gekoppelde professionals is gearchiveerd blijft jouw organisatie eindverantwoordelijk voor het beheer van de gegevens in de werkmap. Cliënten die hun account willen verwijderen moeten zich dan richten tot jouw organisatie. Als een verzoek tot verwijdering van de gegevens bij Therapieland binnenkomt zullen wij dit doorsturen naar jou of naar jouw organisatie. 

Werkmap uit het archief halen

Het is niet mogelijk om zelf de archivering van een werkmap terug te draaien. Neem hiervoor contact op met de helpdesk.