Ik wil mijn account deactiveren of verwijderen

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van het platform kun je jouw account deactiveren of verwijderen. Als je jouw account deactiveert blijven de gegevens bewaard en kun je later nog beslissen om het account weer te activeren als dat nodig is. Als je jouw account verwijdert zijn alle gegevens weg.

De optie om jouw account te deactiveren of te verwijderen vind je onder Profiel. Je kunt alleen jouw account verwijderen als er geen connectie meer is met een professional. Wanneer er nog wel een connectie is zie je de optie om jouw account te verwijderen niet, dan is alleen de optie om jouw account te deactiveren zichtbaar. Je kunt in zo'n geval jouw professional een bericht sturen met de vraag of die jouw programma´s wil archiveren. 

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Vr, 11 Nov, 2022 at 1:00 PM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.