Werken met Monitoren

In een aparte app kun je monitoren aanmaken en ontspanningsoefeningen doen. Je kunt kiezen uit twee soorten monitors die je helpen meer inzicht te krijgen in je emoties en gedrag. Je kunt een nieuwe monitor toevoegen of verder werken aan een bestaande. De app is gekoppeld aan jouw account op het platform en je kunt jouw professional toegang geven tot de gegevens die je invult in de app.

De Therapieland Monitor app

Je vind de Monitor app door in de store van jouw telefoon te zoeken op Therapieland.

Een nieuwe monitor toevoegen

Als je nog geen monitors hebt kun je vanaf het dashboard een nieuwe monitor toevoegen. Je kunt kiezen wat voor soort monitor je toe wil voegen: monitoren met turven of monitoren met smileys. Maak een keuze door 1 van de opties aan te klikken.

Smileys

Monitoren met smileys zijn geschikt voor het bijhouden van je stemming, hoeveel stress je hebt ervaren gedurende een dag, of je goed hebt geslapen en hoe het met je gaat.

Turven

Monitoren met turven kun je gebruiken om bij te houden hoe vaak je per dag iets doet. Een sigaret roken bijvoorbeeld, of een glas water drinken.

Een bestaande monitor invullen

Wanneer je al eerder een monitors had aangemaakt zie je de grafiek daarvan op je dashboard. Om een monitor in te vullen klik je op deze monitor. Er verschijnt dan een formulier waarmee je een meting kunt toevoegen aan jouw monitor. Dit formulier staat standaard ingesteld op de huidige datum en tijd, maar je kunt de datum en tijd ook aanpassen als je een meting toe wil voegen voor een andere dag of een ander moment. De metingen die je invult komen in de grafiek te staan. Hier kun je je metingen per week of per maand bekijken. Met de pijltjes kun je een week of maand vooruit of achteruit gaan in de grafiek.

Smileys

Bij een monitor met smileys heb je vier verschillende waarden om in te vullen: slecht, ok, goed en zeer goed.Selecteer eén van de smileys en klik op het blauwe vinkje om een meting toe te voegen aan de grafiek.

Turven

Bij een monitor met turven kun je steeds een waarde invullen in de grafiek. Als je bijvoorbeeld wil bijhouden hoeveel glazen water je op een dag drinkt kun je elke keer als je een glas water hebt gedronken het getal 1 invullen. In de grafiek wordt het getal dat je hebt ingevuld dan opgeteld bij het totaal.

Inzage geven aan jouw professional

Jouw professional kan een verzoek indienen om inzage te krijgen in jouw monitoren. Je ontvangt hierover een e-mail melding. Je kunt het verzoek accepteren door in de e-mail te klikken op de optie ‘Bekijk toegangsaanvraag’. Vervolgens kun je inloggen met jouw account en de uitnodiging accepteren.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Vr, 4 Nov, 2022 at 4:24 PM