Een uitnodiging accepteren

Wanneer je bent uitgenodigd om een programma te volgen krijg je een uitnodiging per mail. Via de link in de mail kun je een wachtwoord instellen en jouw account activeren. Hierna kun je inloggen en de uitnodiging van jouw professional accepteren. Wanneer je al eerder een account hebt geactiveerd kun je meteen inloggen en de uitnodiging accepteren.

Nog geen account

Als je nog geen account hebt, moet je eerst de registratie voltooien. Hoe je dat doet, leggen we uit in dit artikel: Hierna kun je inloggen op jouw account en de uitnodiging van jouw professional accepteren. Nadat je bent ingelogd, zie je de uitnodiging meteen staan. Je kunt het programma gratis volgen als je hier de uitnodiging accepteert door op de 'Accepteer' knop te klikken. Als je op 'Afwijzen' klikt, omdat je bijvoorbeeld niet wil dat jouw professional meekijkt in het programma, dan kan het zijn dat je voor het programma moet betalen. Sommige programma's zijn gratis, als het geen gratis programma is kom je op een gegeven moment een betaalstap tegen om het programma aan te schaffen.

Ik heb al eerder aan een ander programma gewerkt

Als je al een account hebt en al eerder aan een programma hebt gewerkt, dan kan het gebeuren dat de link in de uitnodigingsmail niet werkt. Je komt dan direct op de login pagina of de homepage terecht. Je hoeft dan geen account meer te activeren, maar je kunt inloggen met het e-mailadres waarop je de uitnodiging hebt ontvangen en het wachtwoord dat je eerder al hebt ingesteld. Wanneer je dit wachtwoord niet meer weet kun je een nieuw wachtwoord aanvragen

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Vr, 4 Nov, 2022 at 1:39 PM