Vragenlijst versturen: Geen eigen e-mailadres

Om een vragenlijst te kunnen versturen heb je het e-mailadres van de cliënt nodig. In het geval dat de cliënt geen eigen e-mailadres heeft kun je dat aangeven in het formulier door 'Geen eigen e-mailadres' aan te vinken. Let er op dat er dan wel nog een e-mailadres moet worden ingevuld.

Geen eigen e-mailadres

Indien een cliënt geen eigen e-mailadres heeft, bijvoorbeeld een jong kind, dan kun je de optie 'Geen eigen e-mailadres' aanvinken. In dit geval wordt het verplicht om geboortedatum en BSN in te vullen. Let er op dat je wel nog steeds een e-mailadres in moet vullen hier, bijvoorbeeld van een ouder. De optie 'Geen eigen e-mailadres' zorgt ervoor dat de informatie over de cliënt niet gekoppeld wordt aan het ingevulde e-mailadres. Dit is niet hetzelfde als de optie om de vragenlijst in te laten vullen door een informant.

Informanten

Let er bij het versturen van een vragenlijst naar een informant op dat als je aangeeft dat een cliënt geen eigen e-mailadres heeft het niet voldoende is om alleen een e-mailadres in te vullen voor de informant. Ook voor de cliënt moet een e-mailadres worden ingevuld, je kunt hierbij dan aangeven dat het e-mailadres bij iemand anders hoort door 'Geen eigen e-mailadres' aan te vinken in het formulier met de gegevens van de cliënt.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Do, 30 Jun, 2022 at 12:40 PM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.