Ik wil starten met een zelfhulp programma

Er zijn twee manieren om een programma te volgen op ons platform: via een uitnodiging van een professional en via zelfhulp. Als je zelfstandig met een programma aan de slag wil, kan er een betaalverzoek komen. Niet alle programma's zijn gratis.

Niet al onze programma's zijn beschikbaar om zelfstandig te volgen. Op het platform vind je de beschikbare programma's op de pagina Zelfhulp. Als het programma niet gratis is, kun je de eerste paar stappen van het programma gratis proberen en daarna beslissen of je het hele programma wilt kopen. Hieronder leggen we uit hoe je dat doet.

Account aanmaken

• Je vult jouw contactgegevens in en klikt op Volgende stap.
  • Je maakt een wachtwoord aan en klikt op Account aanmaken.

Inloggen

• Je ontvangt een e-mail, controleer ook of deze in je spam of ongewenste mail terecht is gekomen.
  • Klik in de mail op Bevestig aanmelding om jouw account te activeren.
  • Klik op Log in en log daarna in met de gegevens die je net hebt aangemaakt.

Start een programma

• Klik op Start je eerste programma en selecteer een passend programma.
  • Klik daarna op Voeg toe aan 'Mijn programma's'.

• Klik daarna op Voeg toe aan 'Mijn programma's.
  • Klik op Begin met het Programma om te starten!

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Vr, 4 Nov, 2022 at 1:52 PM