Moderator-code gebruiken in beeldbellen

Tijdens het beeldbellen kun je gebruik maken van een moderator-code. Dit is nodig wanneer je geen directe inloggegevens hebt voor Therapieland of Gezondeboel, bijvoorbeeld omdat je via een koppeling (SSO) of beveiligde omgeving (Citrix) inlogt.

Als je een beeldbelgesprek wilt starten buiten deze koppeling of beveiligde omgeving om, dan heb je de moderator-code nodig om in het gesprek te komen. Lees hier hoe je kunt beeldbellen met een moderator-code.

• Klik op het camera-icoontje.

• Klik op 'Nieuw gesprek'.

• Klik op 'Kopieer link' (die staat onder ‘Inloggen via moderator code’).

• Bewaar de link voor het moment dat je een nieuw beeldbelgesprek wilt opstarten.

• Klik op 'Kopieer code'.

• Bewaar de moderator-code ook voor het beeldbelgesprek.

• Als je jezelf niet ziet, selecteer dan een andere camera.
  • Als er geen blauwe balk beweegt, selecteer dan een andere microfoon.
  • Klik op 'Aanmelden'.
  • Voer je naam in en klik op 'Verdergaan'.

Zit je wel in het gesprek maar ervaar je toch problemen?

Klik hier om meer beeldbeloplossingen te lezen.

Gewijzigd op:Wo, 21 Sep, 2022 at 9:49 AM