Ik krijg een error of foutmelding

Heel frustrerend natuurlijk die foutmeldingen! Gelukkig is er meestal een makkelijke oplossing. Hieronder vind je oplossingen voor de vier meest voorkomende errors.

403

• Oorzaak: Je hebt op een link geklikt, waar je op dat moment geen rechten voor hebt. Dit kan komen door bijvoorbeeld meerdere accounts op één toestel of een link naar een inmiddels afgesloten programma.
  • Oplossing: Ververs de pagina of klik in de melding op 'Klik hier om naar de homepage van Therapieland te gaan'.

404

• Oorzaak: Je hebt op een link geklikt die leidt naar een niet-bestaande pagina of een pagina die je niet mag bekijken.
  • Oplossing: Stuur de link via de widget naar de helpdesk en laat weten welke actie de 404-melding heeft veroorzaakt.

500

• Oorzaak: Technisch probleem bij Therapieland of een extern systeem.
  • Oplossing: Stuur de link via de widget naar de helpdesk en laat weten welke actie de 500-melding heeft veroorzaakt.

'Er was een probleem met het ophalen van je data'

• Oorzaak: Deze foutmelding komt alleen voor wanneer je via een ander systeem in ons platform bent gekomen. Het bericht wat aan ons is gestuurd om je in te loggen, is naar alle waarschijnlijkheid niet compleet of komt niet overeen met de data die in ons systeem aanwezig is.
  • Oplossing: Bij deze foutmelding verschilt het erg per koppeling wat er aan de hand is. Neem dus contact met ons op.

Heb je een foutmelding waar je niet uitkomt? Laat het ons weten.

Vul het contactformulier in door hieronder te klikken op 'Bericht aan de helpdesk' en voeg een screenshot toe van de foutmelding door te klikken op 'Schermafbeelding maken'.

Kijk voor andere oplossingen op support.therapieland.nl

Gewijzigd op:Wo, 3 Aug, 2022 at 10:44 AM