Ik kan mijn taal niet wijzigen

De taal waarin het platform wordt weergegeven, wordt bepaald door de taal van het programma dat je volgt en de browser-taal.

Om de browser-taal te wijzigen open je jouw browser en ga je naar de taalinstellingen. In bijvoorbeeld Google Chrome en Microsoft Edge klik je hiervoor op de drie verticale puntjes rechtsboven -> Instellingen -> Geavanceerd -> Talen. Klik vervolgens op de drie verticale puntjes achter de taal die je wilt selecteren en kies 'verplaatsen naar boven'. Pagina's worden nu automatisch vertaald naar deze taal.

Taal wijzigen in Firefox

Taal wijzigen in Chrome

Taal wijzigen in Edge

Google Chorme taalinstellingen

De taal van het programma komt overeen met de taal van de naam van het programma. Dit is de taal die in de video's wordt gesproken. Op dit moment is een deel van de programma's in het Engels beschikbaar. Daarnaast zijn er ook enkele programma's in andere talen beschikbaar.


Een helder overzicht van internationale programma's?

Bekijk alle aanvullende pakketten

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support-knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00u en 17.00u, via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.


Gewijzigd op:Di, 16 Aug, 2022 at 10:32 AM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.