Oplossingen


Schrijf je in voor een supportgesprek!Tutorial van het platform voor Professionals

Bekijk de professional-tutorial en ga gelijk aan de slag!Handige documenten
Support nieuws

INHOUDSOPGAVE

10 november 2022 - Webinar donderdag 24 november!

Na het succes van ons vorige webinar over onderzoeksinzichten voor het effectief inzetten van e-Health, organiseren we op donderdag 24 november opnieuw een webinar. Tijdens dit webinar speelt het zorgprestatiemodel de hoofdrol.

Het is alweer even geleden dat het nieuwe bekostigingsmodel - het zorgprestatiemodel - is ingevoerd binnen de GGZ. Bij Therapieland merken we dat nog niet iedereen zich even comfortabel voelt met dit model en dat er nog veel vragen zijn. Bijvoorbeeld rondom de inzet van e-Health. Hoe pak je dit aan? Welke facultatieve prestatie kun je aanspreken? Hoe houd je digitaal contact met cliënten bij? En is het inlezen of voorbereiden van de e-Health-programma’s declarabel? 

Tijdens een webinar op 24 november, tussen 12:00 en 13:00, zullen we ingaan op dit soort vraagstukken en ervaringen met elkaar delen. Verder nodigen we je uit jouw eventuele vragen over e-Health binnen het zorgprestatiemodel te stellen via het formulier. Dan kunnen we deze meenemen in het webinar.

Meld je aan door op onderstaande afbeelding te klikken.

11 oktober 2022 - Schrijf je in voor een supportgesprek!

Loop je tegen beeldbelproblemen aan, lukt het echt niet om in te loggen of heb je een hele andere vraag, plan dan een supportgesprek in door op onderstaande afbeelding te klikken.

-->