1. Helpdesk&Support
  2. Wegwijs voor Cliënten

Werkmap - wegwijs voor cliënten

Op de Werkmap-pagina vind je alle programma's en vragenlijsten waarvoor je bent uitgenodigd. Vanaf hier kun je een programma starten of verder gaan waar je gebleven was.

Uitnodiging

Heb je een uitnodiging ontvangen dan kan je meerdere werkmappen hebben in je account. Hoeveel mappen je hebt wordt bovenaan weergeven. Per organisatie heb je een map. De werkmap heeft de naam van de organisatie en de professional die jou heeft uitgenodigd is ook verbonden aan deze werkmap. Alles waar je aan werkt in een programma is zichtbaar voor de professionals die verbonden zijn aan de werkmap. Wanneer je nog een professional wil uitnodigen voor deze werkmap kun je in dit artikel lezen hoe je dat doet: Professionele Omgeving: Nodig een extra professional uit

Een schermafbeelding van de werkmap pagina met de titel tekst Werkmap en daaronder Je hebt 2 werkmappen.

Wegwijs voor Cliënten

Wil je meer informatie over het werken met ons platform? Bekijk dan de andere wegwijsartikelen hier: Wegwijs voor Cliënten

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.