1. Helpdesk&Support
  2. Wegwijs voor Cliënten

Werkmap - wegwijs voor cliënten

Op de Werkmap-pagina vind je alle programma's en vragenlijsten waarvoor je bent uitgenodigd. Vanaf hier kun je een programma starten of verder gaan waar je gebleven was.

Verschillende werkmappen voor verschillende organisaties

Wanneer je een uitnodiging van een professional hebt geaccepteerd verschijnt er een werkmap met de naam van de organisatie waar die professional werkt in jouw account. Voor elke organisatie is er een aparte werkmap. Het aantal werkmappen wat jij hebt staat aangegeven onder het woord Werkmap bovenaan de pagina. 

Een schermafbeelding van de werkmap pagina. Je ziet de titel Werkmap en daaronder staat: Je hebt 7 werkmappen.

Wanneer je via Zelfhulp een account hebt aangemaakt zie je ook een werkmap met de naam Therapieland of Gezondeboel. Aan deze werkmap kun je zelf programma's toevoegen. In de meeste gevallen betaal je dan per programma een vast bedrag. Programma's waarvoor je door een professional bent uitgenodigd zijn gratis

Wie heeft inzage?

Aan de rechterkant van de pagina, naast de naam van de werkmap, kun je een lijst van professionals vinden die toegang hebben tot deze specifieke werkmap. Wanneer je meerdere werkmappen hebt is deze lijst verschillend voor elke werkmap.

scr_client_careplan_treatment_goal

Treatment Goal

Jouw professional kan een doel instellen voor de werkmap, om jou te motiveren bijvoorbeeld. Dit doel is zichtbaar in de rechterkolom op de Werkmap pagina. Wanneer jouw professional dit niet heeft gedaan staat er onder Doel simpelweg: Er is geen doel ingesteld.

Wegwijs voor Cliënten

Wil je meer informatie over het werken met ons platform? Bekijk dan de andere wegwijsartikelen hier: Wegwijs voor Cliënten

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.