Professionele Omgeving: Nodig een extra professional uit

Wanneer je aan een programma werkt heeft de professional die jou heeft uitgenodigd inzage in de opdrachten die je maakt. Soms kan het nuttig zijn als een andere professional ook mee kan kijken.

Als deze persoon zelf nog geen account heeft voor ons platform kun jij die uitnodigen voor professionele omgeving. De professional krijgt dan een mail met een link erin om de uitnodiging te bekijken en om een account aan te maken. 

Deze optie is niet bedoel om vrienden en familie uit te nodigen, daarvoor bestaat in sommige programma's de sociale omgeving.

De knop in het programma waarmee je een professional kunt uitnodigen voor de werkmap.

Uitnodigen

Je kunt iemand uitnodigen voor de professionele omgeving door naar het programma te gaan waarvoor je inzage wil geven en dan helemaal naar beneden te scrollen. Onder het kopje 'Nodig een behandelaar uit' zie je een knop staan met dezelfde tekst. Wanneer je hierop klikt krijg je een formulier te zien waarin je het e-mailadres en de naam van de persoon die je zou willen uitnodigen in kunt vullen. Je kunt als je wil ook een bericht toevoegen over de uitnodiging.
Verder kun je hier kiezen voor welke programma's je inzage wil geven. Dat kunnen alle programma's in jouw werkmap zijn, maar je kunt ook een selectie maken.

Een formulier waarmee je kunt aangeven welke programma's je wilt delen met de professional.

Wanneer je alles hebt ingevuld klik je onderaan het formulier op de knop 'Nodig uit' om de uitnodiging te versturen. De persoon die je hebt uitgenodigd krijgt nu een mail met een link erin om de uitnodiging te bekijken en om een account aan te maken.

Netwerk

Wanneer de persoon die je hebt uitgenodigd de uitnodiging voor de professionele omgeving heeft geaccepteerd wordt die toegevoegd aan jouw netwerk. Jullie kunnen dan via het platform ook berichten aan elkaar sturen. Hoe je iemand een bericht stuurt via het platform kun je lezen in dit artikel: Ik wil contact met mijn professional

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.