1. Helpdesk&Support
  2. Wegwijs voor Professionals

Nieuwe cliënt toevoegen - wegwijs voor professionals

Je kunt een nieuwe cliënt uitnodigen voor een werkmap door het volgen van onderstaande stappen. Deze werkmap kan leeg zijn, maar je kunt die ook gelijk vullen met programma’s en/of vragenlijsten.

Cliënt gegevens

De velden met een *sterretje* zijn verplicht. Je kunt de geboortedatum typen met een  "/ " ertussen of je kunt het aanklikken zoals hieronder:

Toevoegen aan werkmap

Hier kun je vragenlijsten en programma's selecteren. Door kinderen/jongeren/volwassenen aan te vinken kun je makkelijker het programma vinden dat je wil sturen naar jouw cliënt.

Als je geen datum toevoegt zal de vragenlijst per direct verstuurd worden. Als je wil dat de vragenlijst ergens in de toekomst wordt verstuurd klik dan op de drie puntjes helemaal aan de rechterkant, kies voor aanpassen, selecteer een datum en klik op klaar.

Afronden

Je kunt een doel toevoegen, dit is optioneel. Dit doel is voor jullie beide zichtbaar. Controleer aan de rechterkant of je alles correct hebt ingevuld!

scr_prof_verzenduitnodiging

Wegwijs voor Professionals

Meer lezen over het gebruik van ons platform? Bekijk al onze wegwijs artikelen hier: Wegwijs voor Professionals

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.