1. Helpdesk&Support
  2. Wegwijs voor Professionals

Monitors - wegwijs voor professionals

Cliënten hebben op het platform de mogelijkheid om een monitor aan te maken en bij te houden, bijvoorbeeld over hun stemming of hoe vaak ze iets doen op een dag. Jij kunt als professional inzage vragen in deze monitor.

Een roze ongelukkige smiley met de tekst Slecht. Een oranje treurige smiley met de tekst Matig. Een blauwe lachende smiley met de tekst Goed. Een groene blije smiley met de tekst Top.

Toegang vragen

Wanneer je in de werkmap van de cliënt bent zie je daar drie tabbladen: Werkmap, Acties en Monitor. Vanaf het tabblad Monitor kun je toegang vragen tot de monitor(s) van een cliënt of de bestaande monitor(s) bekijken, als de cliënt die heeft aangemaakt.

Om toegang te vragen tot de monitor(s) van de cliënt klik je op de knop met de tekst "Vraag toegang".

scr_prof_monitor_toegang

Cliënt ontvangt uitnodiging

Nadat je om toegang hebt gevraagd ontvangt de cliënt een mail met een verzoek.

scr_client_monitor_verzoek

Als de cliënt in de mail klikt op de knop "Ga naar verzoek" en inlogt op het platform dan ziet diegene daar nogmaals het verzoek en kan de cliënt het verzoek afwijzen of accepteren.

Wanneer de cliënt de uitnodiging heeft geaccepteerd krijg jij daar op het platform een melding van bij het bel-icoontje. Je ontvangt geen notificatie via de mail.

scr_prof_monitor_verzoek_notificatie

Verschillende soorten monitors

Een cliënt kan vanaf de Monitors pagina twee soorten monitors aanmaken en bijhouden: monitoren met turven of monitoren met smileys.

Een voorbeeld van de twee soorten monitoren die je kunt maken: monitoren met turven en monitoren met smileys.

Smileys

Monitoren met smileys zijn geschikt voor het bijhouden van je stemming, hoeveel stress je hebt ervaren gedurende een dag, of je goed hebt geslapen en hoe het met je gaat. Een cliënt kan zelf instellen wat een hoge of lage score betekent.

Een fomulier waarmee je een monitor kunt bijhouden. Het heeft de tekst Hoe gaat het vandaag, een veld waarmee je een datum kunt kiezen en vier smileys. Daaronder staat een grijze knop met de tekst Toevoegen.

Turven

Monitoren met turven kun je gebruiken om bij te houden hoe vaak je per dag iets doet. Een sigaret roken bijvoorbeeld, of een glas water drinken.

scr_monitor_hoegaathet2_20

Monitor bekijken

De metingen die een cliënt invult komen in een grafiek aan te staan. Hier kun je metingen per week of per maand bekijken. Met de pijltjes kun je een week of maand vooruit of achteruit gaan in de grafiek.

De scores zijn aangegeven met bolletjes. Wanneer je met de muis op een bolletje gaat staan verschijnt de meting die op dat moment is ingevuld. Bij een monitor met smileys corresponderen de kleuren in de grafiek met de smileys. Bij een monitor met turven staan nummers vanaf 0 op de y-as van de grafiek.

Een grafiek met verschillende meetpunten uit een monitor.

Wegwijs voor Cliënten

Wil je meer informatie over het werken met monitoren? Bekijk dan ook het wegwijsartikel voor de cliënt: Monitors - wegwijs voor cliënten

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.