1. Helpdesk&Support
  2. Wegwijs voor Professionals

Instellingen - wegwijs voor professionals

Op deze pagina kun je schakelen tussen Account en Notificaties en heb je verschillende mogelijkheden om instellingen te wijzigen.

Je vind de account instellingen door bovenaan de pagina op het pijltje te klikken.

Een grijze pijl die naar beneden wijst op een witte achtergrond.

Vervolgens open je de pagina Instellingen door op het tandwiel icoontje te klikken.

Een zwart tandwiel icoon op een witte achtergrond met daarnaast de tekst Instellingen..

Notificaties

Als je Notificaties selecteert kun je alle e-mailmeldingen, zoals meldingen over activiteiten van cliënten en meldingen over nieuwe berichten aan of uit schakelen.

Een schermafbeelding van de pagina instellingen met de woorden Account en Notificaties.

Account

Als je Account selecteert heb je de volgende opties:

E-mailadres wijzigen

Hier kun je het e-mailadres waarmee je inlogt wijzigen. Vul in het tekstveld een ander e-mailadres in en klik op 'Wijzigingen opslaan'.

Wachtwoord wijzigen

Als je je wachtwoord wil wijzigen kun je dat hier doen. Vul eerst het oude wachtwoord in en daarna het nieuwe en klik dan op 'Bevestigen'. De tekst die je invult in het veld wordt automatisch weergegeven als bolletjes. Wil je kunnen zien wat je intypt klik dan op het oog icoontje aan de rechterkant van het tekstvak.

Een schermafbeelding van de instellingen pagina met een formulier om het wachtwoord te wijzigen en een bevestigen knop.

Back-up tokens voor tweefactorauthenticatie aanmaken

Deze back-up tokens kun je gebruiken om mee in te loggen als je even geen beschikking hebt over je telefoon. Meer uitleg over back-up tokens vind je in dit artikel: Tweefactorauthenticatie: Back-up tokens

Voorkeuren

Het platform kan worden weergegeven in het Nederlands en in het Engels. Hier kun je switchen tussen deze twee talen.

Wegwijs voor Professionals

Meer lezen over het gebruik van ons platform? Bekijk al onze wegwijs artikelen hier: Wegwijs voor Professionals

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.