1. Helpdesk&Support
  2. Wegwijs voor Cliënten

Instellingen - wegwijs voor cliënten

Op deze pagina kun je schakelen tussen Account en Notificaties en heb je verschillende mogelijkheden om instellingen te wijzigen.

Je vind de account instellingen door bovenaan de pagina op het profiel icoon te klikken.
Een wit icoontje van een persoon met een blauwe cirkel als achtergrond.

Vervolgens open je de pagina Instellingen door op het tandwiel icoontje te klikken.

Een zwart icoon van een tandwieltje en het woord instellingen.

Notificaties

Als je Notificaties selecteert kun je alle e-mailmeldingen, zoals meldingen over activiteiten en meldingen over nieuwe berichten aan of uit schakelen.

Een screenshot met de tekst Account en Notificaties zoals je die op de pagina Instellingen ziet.

Account

Als je Account selecteert heb je de volgende opties:

E-mailadres wijzigen

Hier kun je het e-mailadres waarmee je inlogt wijzigen. Vul in het tekstveld een ander e-mailadres in en klik op 'Wijzigingen opslaan'.

Wachtwoord wijzigen

Als je je wachtwoord wil wijzigen kun je dat hier doen. Vul eerst het oude wachtwoord in en daarna het nieuwe en klik dan op 'Bevestigen'. De tekst die je invult in het veld wordt automatisch weergegeven als bolletjes. Wil je kunnen zien wat je intypt klik dan op het oog icoontje aan de rechterkant van het tekstvak.

Een screenshot van het formulier waarmee je jouw wachtwoord kan wijzigen.

Voorkeuren

Het platform kan worden weergegeven in het Nederlands en in het Engels. Hier kun je switchen tussen deze twee talen.

Account wijzigen

Hier vind je de optie om jouw account te deactiveren of te verwijderen. Je kunt alleen jouw account verwijderen als er geen connectie meer is met een professional. Wanneer er nog wel een connectie is zie je de optie om jouw account te verwijderen niet, dan is alleen de optie om jouw account te deactiveren zichtbaar. Je kunt in zo'n geval jouw professional een bericht sturen met de vraag of die jouw werkmap wil archiveren.

Een schermafbeelding van de instellingen pagina. Er zijn knoppen waarmee je het account kunt deactiveren, of verwijderen.

Wegwijs voor Cliënten

Wil je meer informatie over het werken met ons platform? Bekijk dan de andere wegwijsartikelen hier: Wegwijs voor Cliënten

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.