Ik wil contact met mijn professional

Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met jouw professional. Eén daarvan is om een bericht te sturen via ons platform.

Je bent zelfstandig bezig met één van onze programma's en dat werkt goed, maar soms heb je toch ook even behoefte aan persoonlijk contact of zit je met een vraag waar je zelf niet uitkomt. Voor technische vragen kun je dan bij ons bij de Helpdesk terecht, maar voor andere vragen, zoals de datum van de volgende afspraak of het nut van een opdracht kun je het beste contact opnemen met jouw professional. Er zijn verschillende manieren om dat te doen.

Direct contact met de praktijk

Als het contact meer spoed heeft kun je het beste direct jouw professional of praktijk bellen. Wij kunnen bij de Helpdesk helaas geen telefoonnummers of e-mailadressen doorgeven, dus bewaar de gegevens die je van de praktijk hebt gekregen goed.

Een bericht sturen via ons platform

Als je bent ingelogd op onze site kun je op een veilige manier een bericht sturen aan je professional.
Klik om te beginnen bovenaan de pagina op het tekstballonnetje.

tekstballon icoon linkt naar chat.

Je komt dan terecht op de Berichten-pagina. Hier kun je twee dingen doen:
1. Een nieuw gesprek starten via het blauwe tekstballon icoontje met een plusje erin.
2. Een bestaand gesprek openen door aan de linkerkant van de pagina, onder het kopje Berichten, op de naam van de persoon aan wie je een bericht wil sturen te klikken.

Een schermafbeelding van de chat pagina met een vergrootglas icoontje en een tekstballon icoontje met een plusje erin.

Een nieuw gesprek starten

Nadat je op de tekstballon met het plusje hebt geklikt opent er een pop-up scherm. Hierin kun je zoeken op de naam van de persoon met wie je een gesprek wil starten. Om een gesprek met iemand te starten klik je hier op de naam van de persoon, dit opent een leeg gespreksvenster. Onderaan de pagina is een tekstvak waarin je je bericht kunt typen en waar je eventueel een bijlage aan het bericht kunt toevoegen. Je verzendt het bericht door op het pijltje te klikken. Als het bericht is verzonden verschijnt het direct in het gespreksvenster en krijgt de andere persoon een melding dat er een nieuw bericht is.

Een schermafbeelding van de chat pagina met een tekstveld waarin je jouw bericht kunt typen, een grijs paperclip icoontje en een blauw icoontje van een papieren vliegtuigje.

Een bestaand gesprek voortzetten

Nadat je op de naam hebt geklikt opent het gesprek dat je al met deze persoon had in het gespreksvenster. Jouw eigen berichten hebben een groene achtergrond en die van de andere persoon een grijze.

Onderaan de pagina is een tekstvak waarin je je bericht kunt typen en waar je eventueel een bijlage aan het bericht kunt toevoegen. Je verzend het bericht door op het pijltje te klikken. Als het bericht is verzonden verschijnt het direct in het gespreksvenster en krijgt de andere persoon een melding dat er een nieuw bericht is.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.