Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Je wil na een tijdje weer eens inloggen op het platform om aan een programma te werken, maar wat was het wachtwoord ook alweer? Geen idee meer? Geen paniek! Lees hier welke stappen je kunt ondernemen om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Wachtwoord resetten

Om je wachtwoord te resetten ga je naar de inlogpagina van Therapieland  of Gezondeboel en klik je op "Wachtwoord vergeten?". Er verschijnt een formulier waarin je het e-mailadres waarop je account is geregistreerd kunt invullen. Als je dat hebt gedaan klik je op "Versturen". Je ontvangt dan binnen enkele minuten een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten.

Een schermafbeelding van het formulier waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanvragen voor jouw account. Het heeft een veld waarin je jouw e-mailadres kunt invullen en een blauwe knop met de tekst Versturen.

Geen link ontvangen?

In dit artikel vind je hier verschillende oplossingen voor: De e-mail voor een nieuw wachtwoord komt niet aan.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support-knop om contact met ons op te nemen. Of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00u en 17.00u, via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.