Hoe kan ik de taal van het platform wijzigen?

Ons platform kan worden weergegeven in het Nederlands en Engels. Je kunt zelf een van de twee talen kiezen in de instellingen.

De meeste van onze programma's zijn in het Nederlands, maar er zijn ook een aantal programma's in andere talen beschikbaar. Op onze website kun je vinden welke dat zijn. Wanneer je een programma wilt volgen in een andere taal dan Nederlands kun je dit met jouw professional bespreken en vragen om een nieuwe uitnodiging voor het programma.

Instellingen

Om de taal waarin het platform wordt weergegeven te veranderen log je eerst in. Daarna klik je bovenaan de pagina op het Profiel icoontje of op het pijl icoontje.

Een blauwe cirkel met in het midden een persoon icoontje.Een zwart pijl icoontje dat naar beneden wijst.

Kies in het menu voor 'Instellingen' en scroll naar beneden tot je het kopje 'Voorkeuren' ziet. Hier kun je de taal van het platform aanpassen en wisselen tussen Nederlands en Engels. Klik op het pijltje om het menu open te klappen en klik dan op de taal die jouw voorkeur heeft.

Een schermafbeelding van het menu waarmee je Nederlands of Engels als taal kunt selecteren.

Wil je meer informatie over de andere opties op de pagina 'Instellingen' bekijk dan ook eens dit artikel: Account Instellingen

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.