Een uitnodiging opnieuw versturen

In het tabblad Nog niet geaccepteerd vind je jouw openstaande uitnodigingen terug. Hier kun je de uitnodiging ook opnieuw versturen.

Het is niet mogelijk om dezelfde cliënt 2x uit te nodigen. Wanneer je iemand al een keer hebt uitgenodigd kun je deze persoon terugvinden in één van de tabbladen van het cliëntenoverzicht. Openstaande uitnodigingen staan in het tabblad Nog niet geaccepteerd.

Wanneer jouw cliënt om de een of andere reden de uitnodiging niet heeft ontvangen kun je de uitnodiging opnieuw versturen. Zoek hiervoor de cliënt op in het overzicht onder (Nog) Niet geaccepteerd en klik op "Nogmaals versturen".

Een schermafbeelding van een openstaande uitnodiging. Je ziet de datum waarop die is verstuurd en knoppen met de tekst Nogmaals versturen en een met Verwijderen.

Je kunt hier eventueel ook de uitnodiging nog aanpassen.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.