1. Helpdesk&Support
  2. Wegwijs voor Cliënten

Een programma volgen - wegwijs voor cliënten

Vanaf de pagina Werkmap kun je programma's starten of verdergaan waar je gebleven was. Binnen een programma heb je verschillende opties, zoals een videotherapeut kiezen, bibliotheekitems bekijken en een bericht sturen aan jouw professional.

Werkmap

Als je in het menu op Werkmap klikt zie je een overzicht van al jouw werkmappen. Om te beginnen met een programma klik je onder de naam van het programma op Start. Bij programma's waar je al eerder aan hebt gewerkt zie je aan de groene balk onder de naam hoe ver je ongeveer bent in het programma. Klik op Verdergaan om naar de stap van het programma te gaan waar je gebleven was.

Een schermafbeelding van een programma in een werkmap. Je ziet de naam van het programma, een groene balk met de voortgang, een blauwe knop met de tekst verdergaan en een link naar de laatst bekeken stap in het programma.

Programma inhoud zien

Zodra je een programma hebt geselecteerd zie je gelijk een overzicht van alle belangrijke informatie. In het tabblad Introductie staat informatie over het programma en de stappen van het programma kun je bekijken in het tabblad Inhoud. Je kunt de stappen eén voor eén uitklappen of allemaal tegelijk via de knop Alles uitklappen.Een schermafbeelding van de programma pagina met bovenaan de naam en het icoontje van het programma en daaronder een deel van de inhoud.

Je kunt een sessie openklappen (bijvoorbeeld ‘Welkom’) als je vervolgens op de stap (bijvoorbeeld ‘Van start!’) klikt komen de video’s en opdrachten tevoorschijn.

Voortgang

Binnen het programma kun je jouw voortgang bekijken en navigeren tussen de verschillende stappen door op 'Inhoud' te klikken. Je ziet dan welke stappen je al hebt afgerond en kunt vanaf daar ook verdergaan naar de stap waar je gebleven was.
Hier kun je ook iemand uitnodigen voor de sociale omgeving, als jouw programma die heeft, of een extra professional uitnodigen.

Een schermafbeelding van de programma pagina met bovenaan de naam en het icoontje van het programma, daaronder is een groene balk zichtbaar die de voortgang in het programma weergeeft.

In het programma

In het programma heb je onder elke video de mogelijkheid om te switchen tussen de videotherapeuten door op de foto's van deze personen te klikken. Er komt een blauwe cirkel om de foto van de videotherapeut die je geselecteerd hebt.
Als je liever leest dan luistert kun je de tekst bekijken door onder de video op 'Tekst' te klikken.
Aan de rechterkant van de pagina vind je de Bibliotheek-items, als deze stap van het programma bibliotheek-items heeft.

Een schermafbeelding van de programma pagina met een videotherapeut en de icoontjes waarmee je een andere videotherapeut kunt selecteren. In de rechterkolom is een boekicoontje zichtbaar en de tekst Bibliotheek. Daaronder staan verschillende bibliotheekitems die bij deze stap horen.

Menu

Wanneer je in een stap van een programma aan het werk bent en terug wil naar een andere stap kun je  op de naam van de stap klikken in het menu dat aan de rechterkant van de pagina wordt weergegeven. De stap waar je op dit moment aan werkt, wordt aangegeven in een dikgedrukt lettertype. Stappen die je al hebt afgerond hebben een groen vinkje.

Een deel van het programma menu. Bovenaan wordt de groene voortgangsbalk weergegeven met de tekst 31% voltooid. Daaronder volgen de verschillende sessies waarin het programma is opgedeeld. Sessie twee is opengeklapt en laat de stappen zien met daarvoor een bolletje. Afgeronde stappen hebben een groen ingekleurd bolletje ervoor staan en de onvoltooide stappen een openstaand groen bolletje.

Op deze manier kun je het hele programma doorlopen en later ook nog dingen teruglezen. Als je inhoudelijke vragen hebt over het programma kun je die rechtstreeks vanuit de stappen stellen aan jouw professional.

Wegwijs voor Cliënten

Wil je meer informatie over het werken met ons platform? Bekijk dan de andere wegwijsartikelen hier: Wegwijs voor Cliënten

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.