Een programma downloaden en printen

Onze programma's zijn ontwikkeld om online mee te werken, maar het is ook mogelijk om de inhoud van een programma te downloaden in pdf-formaat en te printen.

Wanneer je een programma download komen alle teksten uit het programma en de opdrachten, samen met jouw antwoorden in het pdf-bestand te staan.

Een schermafbeelding van de werkmap. Je ziet de naam van het programma, een download icoon en de tekst Download voortgang programma. Je ziet ook een deel van de balk die de voortgang in het programma aangeeft.

Downloaden

Je kunt een programma downloaden door naar jouw werkmap te gaan en daar het programma dat je wilt downloaden aan te klikken. Bovenaan de pagina zie je de naam van het programma en daaronder staat 'Download voortgang programma'. Wanneer je hierop klikt wordt er een zip-bestand gegenereerd. In dit zip-bestand vind je een pdf met de naam van het programma en hierin staan alle teksten uit het programma, de opdrachten en ook de antwoorden die jij hebt ingevuld.

Een schermafbeelding van de pdf die wordt gemaakt als je de voortgang van een programma download. Je ziet de naam van het programma, de naam en geboortedatum van de cliënt en verschillende stappen van het programma.

Printen

Om het programma te printen open je het pdf-bestand en klik je in het menu op het printer icoontje. Wanneer er een printer is geïnstalleerd kun je nu het hele programma printen of ervoor kiezen om alleen de pagina's die je nodig hebt te printen.

De hele werkmap downloaden

Wanneer je de hele werkmap wilt downloaden kun je in dit artikel lezen hoe je dat doet: Dossier downloaden - voor Cliënten

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.