Dossier downloaden - voor Cliënten

Alle opdrachten die je maakt en alle vragenlijsten die je invult in een programma, komen in jouw dossier te staan. Je kunt deze gegevens voor elk programma dat je volgt apart downloaden.

Een schermafbeelding van de werkmap pagina met de titel van een programma, een download icoon en de tekst Download voortgang programma.

Download voortgang programma

Alle programma's die je volgt, staan in een werkmap. Op de pagina Werkmap zie je een overzicht ervan. Om het dossier van een bepaald programma te downloaden, klik je hier eerst op de naam zodat je op de overzichtspagina van het programma terecht komt.

Een schermafbeelding van de werkmap met de naam van een programma, een groene balk die de voortgang in het programma weergeeft en een blauwe knop met de tekst Verdergaan.

Bovenaan de pagina, onder de naam van het programma, zie je 'Download voortgang programma' staan. Als je hierop klikt, wordt een zip-bestand gecreëerd en gedownload. In dit zip-bestand vind je een pdf met de naam van het programma. Als er ook vragenlijsten in het programma zitten, vind je die hier ook terug in een apart pdf-bestand.

Een schermafbeelding van een zipbestand met twee pdf's erin.

Deze bestanden kun je opslaan op jouw apparaat of eventueel printen. Zowel de tekst van de opdrachten als jouw antwoorden komen in het bestand te staan. Op deze manier heb je dus een mooi overzicht van het hele programma.

Je kunt van elk programma dat je volgt op deze manier een pdf-bestand downloaden. Helaas is het nog niet mogelijk om dit voor de hele werkmap tegelijk te doen. Als je meerdere programma's volgt kun je hiervan dus alleen een voor een alles downloaden.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl. Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.