De voortgang van een cliënt bekijken

Wanneer je een cliënt hebt uitgenodigd voor een programma kun je de voortgang bijhouden vanuit de werkmap van de cliënt.

Op de pagina Cliënten kun je direct de laatste acties van de cliënt bekijken door in de kolom Nieuwe acties op "# nieuwe acties" te klikken. Je komt dan direct in het tabblad  Acties in de werkmap van de cliënt terecht. Je kunt ook de werkmap van de desbetreffende cliënt openen door in het overzicht op de naam van de cliënt te klikken. 

Laatste acties

scr_prof_overzicht_laatsteacties

De cliënt in het bovenstaande voorbeeld heeft 6 nieuwe acties. Wanneer je op deze tekst klikt kom je in de werkmap van de cliënt terecht bij het tabblad Acties. Hier staat een lijst van nieuwe acties en vorige acties. Onder nieuwe acties staat alles wat de cliënt heeft gedaan sinds jij de laatste keer de werkmap van deze cliënt hebt bekeken. Je kunt de acties bekijken door op het icoontje te klikken of op de tekst.

scr_prof_client_nieuweacties

Voortgang in een programma

Om de voortgang van een bepaald programma te bekijken klik je in de werkmap op de naam van het programma. Je krijgt een balk te zien waarin alle stappen van het programma als stippen zijn weergegeven. Onder het tabblad Inhoud kun je de verschillende stappen en de opdrachten gedetailleerd bekijken.
Stappen die nog niet zijn bekeken of ingevuld worden in de balk in het grijs weergegeven. Bij Inhoud staat bij stappen met een opdracht die nog niet is gemaakt de tekst: "Er zijn nog geen antwoorden ingevuld".

Een schermafbeelding van de werkmap van een cliënt. Je ziet de naam van het programma, een download icoon en de tekst Download voortgang programma en een balk met de voortgang. Een schermafbeelding van de inhoud van een programma. Bij verschillende stappen staat de tekst Er zijn nog geen antwoorden ingevuld.

Stappen afgerond

Wanneer een cliënt bepaalde stappen heeft bekeken worden die in het groen weergegeven in de balk.

Een schermafbeelding van de werkmap van een cliënt. Je ziet een deel van een balk die de voortgang in het programma weergeeft.

Bij inhoud verschijnt er bij afgeronde stappen een groen vinkje voor de naam van de stap. Om de ingevulde opdracht te bekijken klik je op de naam van de stap. 

Een schermafbeelding van een deel van de inhoud van een programma. Voor de afgeronde stappen staat een groene cirkel met een vinkje erin.

Je kunt rechtstreeks vanuit de stap een bericht naar jouw cliënt sturen over de ingevulde opdracht. Klik hiervoor op "Stuur een bericht naar je cliënt over deze stap". Deze link vind je bovenaan de pagina onder de naam van het programma.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.