1. Helpdesk&Support
  2. Wegwijs voor Professionals

Dashboard - wegwijs voor professionals

Het dashboard is jouw startpagina voor het platform. Hier zie je in één oogopslag de belangrijkste informatie voor jouw account en kun je verder navigeren naar andere pagina's.

Grijze icoontjes

Wil je meer weten over de verschillende onderdelen? Bekijk dan ook de andere wegwijs-artikelen via de onderstaande links.

Een zwarte cirkel met daarin een vraagteken. Oplossingen en contact. Klik hier op om relevante support-artikelen te vinden of om direct contact op te nemen met de Helpdesk.
Een zwart bel icoontje. Notificaties. Hier kun je zien of er nieuwe meldingen zijn binnengekomen over activiteiten van cliënten.
Een zwart tekstballon icoontje. Chat. Hier kun je iemand een bericht sturen of binnengekomen berichten bekijken.
Een zwart pijl icoontje dat naar beneden wijst. Indien je voor meerdere zorginstellingen werkt, kun je hier schakelen tussen zorginstellingen. Hierop klikken opent ook een menu met de volgende twee icoontjes:
Een zwart tandwiel icoontje. Instellingen. Hier kun je je e-mailadres en wachtwoord wijzigen, de back-up tokens voor tweefactorauthenticatie weergeven en je taal wijzigen.
Een zwart icoontje dat een aan- en uitknop symboliseert. Uitloggen

Blauwe icoontjes

Wil je meer weten over de verschillende onderdelen? Bekijk dan ook de andere wegwijs-artikelen via de onderstaande links.

Een blauw huis icoontje met rechts daarnaast de tekst Dashboard. Jouw startpagina op Therapieland of Gezondeboel
Een blauw icoontje met drie poppetjes met rechts daarnaast de tekst Cliënten. Overzicht van alle cliënten.
Een blauw rond icoontje met drie witte stippen erin die zijn verbonden met lijntjes, rechts daarnaast staat de tekst Programma's. Alle programma's binnen en buiten jouw pakket.
Een clipboard icoontje met rechts daarnaast de tekst Vragenlijsten. Overzicht van alle vragenlijsten.

Dashboard

Het dashboard heeft een widget met een donut chart met informatie over:

1. In het groene gedeelte: Cliënten die actief zijn geweest de laatste twee weken.
  2. In het oranje gedeelte: Cliënten die niet actief zijn geweest de laatste twee weken.
  3. In het rode gedeelte: Cliënten die zijn uitgenodigd, maar nog niet hebben geantwoord.

scr_prof_nieuwedashboardwidget_20

Boven deze widget staat een knop waarmee je een nieuwe cliënt kunt uitnodigen om samen te werken in een werkmap.

Tot slot

Verder heeft het dashboard nog wat optionele elementen:

• Als je een licentie hebt voor beeldbellen: de mogelijkheid om een beeldbel-afspraak in te plannen.
  • Jouw organisatie kan een top 5 van aanbevolen programma's aanleveren. Deze programma's komen dan in een lijst op het dashboard te staan. Neem contact met ons op als je dit wil instellen voor jouw organisatie.
    scr_prof_aanbevolenprogrammawidget_20

Wegwijs voor Professionals

Meer lezen over het gebruik van ons platform? Bekijk al onze wegwijs-artikelen hier: Wegwijs voor Professionals

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.